Beauté Pacifique : vitamine A

Beauté Pacifique : vitamine A

Wij herstellen uw huid!

Effectieve huidverbetering met Beauté Pacifique

Beauté Pacifique’s heilige missie bestaat erin om in de eerste plaats mensen te helpen aan een gezonde huid. Terwijl cosmetica en allerlei smeersels de huid aan het oppervlak mooier en stralender doen lijken, richt Beauté Pacifique zich op de innerlijke werking van producten en behandelingen en dat door actieve ingrediënten die dieper doordringen in de huid.
Beauté Pacifique belooft je een assortiment aan actieve huidverbeterings-producten die herstellen en de huid heropbouwen, wat resulteert in een jongere en gezondere huid.
Meer informatie over Beauté Pacifique

Uniek gepatenteerd transportmechanisme

Beauté Pacifique heeft het alleenrecht om dieper in de huid te kunne&n dringen door middel van het unieke transportsysteem. Dit transportsysteem verplaatst Vitamine A-esters, Vitamine E, C en D, en zorgt er bovendien voor dat actieve onderdelen zoals resveratrol en procyanidine diep doordringen om de huid te herstellen en opnieuw op te bouwen.

Wetenschappelijk te bewijzen door DermaScan

De huid is ons allerbelangrijkste orgaan. Voelt en ziet onze huid er niet goed uit , dan stralen we dat ook uit naar anderen. Met een gezonde, sterke en stralende huid maken we automatisch een goede eerste indruk en krijgen we uiteraard meer zelfvertrouwen.

Meten is weten!

Met een echo kunnen we in de huid van de persoon kijken om te zien wat jarenlange schade van binnen en van buiten heeft aangericht. De ware toestand van de huid, structuur, leeftijd van de huid, dikte, tot in de diepste lagen wordt dan blootgelegd. Na gebruik van de produkten kan uw tweede huidscan vergeleken worden met de eerste. De echo’s tonen u de verbetering en u bent zeker dat u met de juiste produkten bezig bent.

Interesse voor huidscandagen? Klik

De unieke lijn van Beauté Pacifique bestaat uit een 50 tal producten binnen de categorie van dermacosmetica of cosmeceuticals. Dermacosmetica betekent schoonheidsverzorging die onmiddellijke cosmetische en zelfs medische resultaten geeft.
De producten van Beauté Pacifique zijn ontwikkeld voor gelaat en lichaam en zijn geschikt voor zowel een jonge als rijpere huid. Door een gemiddelde of zeer hoge concentratie vitamine A vermindert Beauté Pacifique huidveroudering, huidschade, striemen en littekens, pigmentvlekken, acné, rosacea en zelfs mimische lijnen (expressielijnen).

 

beaute-pacifique

background