Meso-needling

Wat is een mesoneedling therapie?

Een mesoneedling therapie is een behandelprocedure waarbij met een naaldenroller de huid op een gecontroleerde wijze en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd. Het doel van zo’n behandeling is het behalen van een structurele en duurzame huidverbetering en te zorgen voor een betere productopname.

Mesoneedling therapie gaat een stap verder en kan door het rollersysteem grotere huidoppervlakken, zoals bijvoorbeeld een volledig gelaat, voorzien van cosmetische ingrediënten. De penetratie van producten gebeurt dus gelijkmatiger en overal in het behandelde gebied. Doordat deze therapie het huidoppervlak niet beschadigt, maar de huidkwaliteit net verbetert, kan deze behandeling regelmatig herhaald worden.

Foto

Meer informatie over micro-needling

Meso-needling – DTS

Mesoneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging!

Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Hoogwaardige producten met actieve ingrediënten kunnen hierdoor tot 200 maal meer in de huid penetreren.

Door het zacht perforeren van de huid, ontstaat een massale migratie van de fibroblasten en aanmaak van nieuw collageen en elastine. In tegenstelling tot veel andere rejuvenation technieken, zoals ablatieve laserbehandelingen en chemische peeling, brengt Microneedling geen schade toe aan de huid.

MesoNeedling is veilig, innoverend, voordelig, onbeperkt en ronduit fantastisch!

 

De Collagen Induction Therapy (CIT) met Mesoneedling gerandeert volgende resultaten:

  • Algemene huidverjonging
  • Diepe rimpels verminderen
  • Huid wordt aanzienlijk dikker en strakker
  • Pigmentvlekken vervagen
background