Led-lichttherapie

Wat is LED-lichttherapie?

Dit is een nieuwe technologie voor huidverbetering gebaseerd op zuiver rood LED licht.

Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek.

Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Meer informatie over LED-licht

Het staat wetenschappelijk vast, dat rood/infrarood LED licht:

  • wondheling bevordert
  • de celdeling stimuleert
  • de cellen energie laat opslaan
  • collageenproduktie stimuleert

Het rode licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor de diverse huidcellen energie opslaan (fotobiomodulatie) en heel wat nieuwe collageen en elastine aanmaken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Blauw LED licht vernietigt de p. acnes bacteria, die verantwoordelijk is voor de vorming van acné.

Blauw licht in combinatie met rood/infrarood LED licht, geeft een opmerkelijke verbetering van actieve acne en van acné-littekens.

DEL SOL kan toegevoegd worden aan elke verzorging met eender welk productengamma.

Is het veilig?

De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA- of UVB- licht. De lichtbron van DelSol™ wordt reeds meer dan 15 jaar gebruikt in de dermatologie en oncologie voor de behandeling van niet-melanome huidkanker. Deze behandelingen resulteerden niet alleen in de bestrijding van de kankers maar ook in een duidelijke huidverjonging. Het staat wetenschappelijk vast dat het Led licht van DelSol de huid gezonder maakt en volkomen veilig is.

Het resultaat naar huidverjonging toe:

  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
  • De vochtbalans verbetert
  • Couperose en pigmentvlekken verzachten
  • De poriën verkleinen
  • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond
  • De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid als gevolg.

DelSol™ LED is volkomen veilig, voelt aangenaam en ontspannend aan en kan op alle huidtypes worden toegepast, het ganse jaar door.

Blauw LED licht

Vernietigt de p. acnes bacteria, die verantwoordelijk is voor de vorming van acné. Blauw licht in combinatie met rood/infrarood LED licht, geeft een opmerkelijke verbetering van actieve acné en van acnélittekens.

Resultaat na 7 HydraFacial / LED behandelingen!

VOOR EN NA…

 

background